Švýcarská bílá čokoláda vyjímečná pro svou čistou bílou barvu.
Čokoláda je vyrobená z vysoce kvalitního švýcarského mléka a smetany spolu s výběrovým kakaovým máslem.
Čokoláda má díky kombinaci výjimečných surovin výraznou krémovou, sladkou a vanilkovou chuť a to i přes nízký obsah cukru.
Čistě bílá barva čokolády Vám umožní přípravu unikátních dekorací, tabulek a dezertů.
Čokoláda je ve formě malých čokoládových mincí.
Obsah kakaových součástí: 37%
Obsah kakaového másla: 39,2%
Obsah tuku: 45%
Obsah mléka: 22,3%
Obsah mléčného tuku: 5,7%
Obsah odtučněného mléka: 17,6%
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energie 2578 KJ / 616 kcal
tuky 45 g z toho nasycené mastné kyseliny 27 g
sacharidy 46 g z toho cukry 46 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 6,4 g
Sůl 0,21 g.
Výrobce: Barry Callebaut , Aalstersestraat 122, Lebbeke (Wieze), B-9280 Belgie. Vyrobeno ve Švýcarsku.
Informace o skladování: Skladujte na chladném a suchém místě při teplotě 12 - 20 °C, mimo sluneční záření.
Použití:
Potahování pralinek
Odlévání do forem
Tabulková čokoláda
Ganáže
minim. trvanlivost na dotaz
Dovolená v e-shopu od pátku 1.7.022 do 8.7.2022, poslední objednávky před dovolenou (na dobírku či uhrazené předem) odešleme ve čtvrtek 30.6.2022 v 10 hodin, další od 11.7.2022, děkujeme za pochopení.